Почетна Живот Девојка имала се*кс на тераса, по што паднала врз автомобилот (ВИДЕО)

Девојка имала се*кс на тераса, по што паднала врз автомобилот (ВИДЕО)

637
Во Тајпеј се случила бизарна несреќа кога полугола девојка паднала од тераса на кров на автомобил за време на сек*от?!

Целиот овој бизарен настан е снимен од блиските безбедносни камери.

Несреќната жена најверојатно била невнимателна за време на сексот со својот партнер и се лизнала од работ на балконот од станот во Тајпеј и завршила полугола на кровот на еден автомобил. Токму автомобилот ја заштитил од посириозни повреди.

Кинеските медиуми инфорираат дека оваа бизарна несреќа се случила на почетокот на септември.

Во видеото може да се види моментот кога полуголата жена паѓа на кровот на еден црн автомобил паркиран пред станбена зграда.

Падот е страшен, кровот на автомобилот е целиот искривен .

Инаку, жената паѓа на автомобилот облечена само по долна облека. Брзо потоа пристигнува и нејзиниот партнер кои е без маица за да ја прегрне и бакне.