Цеца Ражнатовиќ се фати на оро и покажа дека е профи играорка ( Видео )

659

Светлана Цеца Ражнатовиќ им пееше на студентите во Виена кои Драган Марковиќ Палма ги однесе на тридневен награден одмор.

Пејачката освен што пееше и ги крена сите на нозе, туку се фати и на оро со студентите и заигра со нив и покажа дека освен што пее како славеј, исто така е и добра играорка и тоа на високи потпетици.