Бокс корнер со Димитар Младеновски-Најсилните нокаути во 1-та рунда (ВИДЕО)

1033

Најатрактивниот дел од секоја гладијаторска борба е експлозивна нокаут завршница. Посебно возбудливо е кога ке се случи експлозивен удар уште во премиерната рунда во рингот. Денес на дело ги имаме најстрашните 25 девастирачки удари кој пред време ставиле крај на борбата. Најсилните нокаути во 1-та рунда. Уживајте…

Димитар Младеновски