„Бјути бар“ совети – Есенски фризури и бои за коса

133

Есенскиот тренд за вашите фризури според најпочитуваните стилисти е едноставноста и лежерноста.

Колку повеќе сте релаксирани толку повеќе ќе бидете растеретени од товарот наречен фризура.

Кадриците за оваа есен се природни ,поточно онакви какви веќе имате. Сатенска или плишана трака е главниот моден додаток кој ви е потребен оваа сезона . Сепак за ова ќе би биде потребен лак за коса,ама не претерувајте. Опавчето за оваа есен е лесно врзаоно долу и за тоа ви се потребни само неколку минути.

Не го заборавајте шампонот или спрејот за суво миење кој ќе ви ја олесни задачата за да си ја средите побрзо косата. Секако шминката ,освен подлога и сјај за усни не е препорачлива. Колку помалку толку подобро!

Закажете го вашиот термин во „Бјути бар“ и дозволете им на вистински професионалци да се погрижат за вашата коса оваа есен.

Телефонскиот број за закажување е 070 666 221

Советува: Сања Несторовска