Битолчанката Марија Луиса троши 5000 евра за да го зголеми задникот

696

Нејзиното вистинско име и презиме е Марија Тодоровска, која во светот на естрадата е позната под уметничкото име Марија Луиса. Атрактивната битолчанка е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови туку по нешто сосема друго – нејзиниот изглед, и по нејзините провокативни фотографии..

Луиса е една од најозборуваните и може да се каже и една од најзгодните пејачки во Македонија, која не се срами да го истакне нејзиното тело во провокативна облека.

Додека многумина нејзини колеги кукаат и се на работ од егзистенцијата, Марија се одлучи да потроши 5.000 евра за да го зголеми и нејзиниот задник во Белград.

Причината за ваков чекор е нејзината тврдоглавост, никој не сакал да поверува во тоа дека нејзиниот задник е природен, па затоа се одлучила да стави и силиконски импланти.

Кога сме кај естетската хирургија Марија веќе ги има зголемено градите и усните, па наскоро кога ќе го зголеми и задникот па со тоа ќе стане и првата ”пластична” фолкерка во Македонија.