Бијонсе на премиерата на филмот „Кралот лав“ прошета со шлиц до колкот, надвиснати гради и неочекуван вишок килограми

398

Една од најголемите музички ѕвезди, популарната Бијонсе (37), била главна атракција на премиерата на филмот „Кралот лав“ во Лондон каде што се појавила со својот сопруг Џеј Зи (49).

Иако на лондонската премиера на филмот присуствувала елитата и светскиот џет-сет, Бијонсе и Џеј Зи привлекле најголемо внимание.

И тоа не само поради фустанот на пејачката туку затоа што тие околу себе имале многубројно обезбедување, а малку кој на овој настан го имал.

Нејзиниот фустан од предната страна изгледал совршено…

Но, кога малку се свртела во еден момент речиси сè се открило. Јасно е дека долна облека никаде нема, но…

Бијонсе е сепак Бијонсе. Па дури и со вишок килограми.

Како мајка на три деца, мислите ли дека изгледа одлично или пак малку претерала?