Бабата ја чувала внуката, а не знаела дека има камера што ја снима која снимила урнебесна сцена (ВИДЕО)

574

Погледнете како тоа го прави бабата Валери Шарп, која насмеа многумина кои ја погледнаа снимката од сигурносните камери на која се гледа како бабата ја заспива својата внука и ја става во креветчето.

Како и секоја вечер Валери дојде да ја причува внуката, но овојпат тоа било малку поразлично. Валери е прилично ниска и поставила столица за да ја смести Лола во кревет. Но набрзо самата изгубила рамнотежа и самата влегла во креветот.

За среќа бебето е неповредено, а бабата преку ноќ стана интернет сензација, кога нејзината ќерка го објави видеото на интернет. „Им реков да не го поставуваат на интернет но знаете каква е младината денеска, го прават она спортивното од реченото“ се пожали Валери.