АЛЕКСАНДАР КРСТЕВ ОД СВЕТИ НИКОЛЕ Е НАЈНОВ МИЛИОНЕР СО ОСВОЕНИ 1 682.163 ДЕНАРИ

224

Јануари е месец за среќа. Тоа го потврдуваме со уште една среќна приказна за нашиот најнов милионер. Александар Крстев од Свети Николе е најновиот член во нашето среќно семејство-добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки. Тој на 22.01.2024 освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во износ од 1.682.163 денари.

Александар Крстев од Свети Николе е најновиот која ја надополнува низата на среќни играчи, освојувачи на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.

Крстев пристигна во просториите на Видеолотарија  Касинос Австрија, за да го подигне вредниот чек на добитниот износ 1.682.163  денари, но и да ја сподели својата среќна приказна. Добивката МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вредна 1.682.163   ја освоил на видеолотариските терминали кај нашиот соработник Делта Бет Дооел Моцарт  на 22.01.2024. Играта Фламинг хот се покажала како одличен избор со која стигна до 1.682.163 денари.  

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Можеби вие ќе бидете следниот среќен играч кој ќе може да се радува на Супер Милионер џекпот чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари, а кој веќе е во зона на паѓање.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите#МИЛИОНЕРЏЕКПОТ