(Видео) Излезе химна за Зоран Заев на Јутјуб од 2009та година

1606

Ова било ставено на Јутубето уште во 2009-та.

Два вокала од кои едниот со малку “блеечко” вибрато, мелодија просечна/пристојна/незабележлива и текст од кој се дознава дека:

– Господ гледа на Струмица
– Заев е највреден, нормално.
– Сонот станал јаве
– За Заев рака даваме
– Старо и младо, нормално.
– Штом стих заврши со ‘душа’, јасно ти е дека римата е ‘слуша’

Превземено од off.net.mk