(ВИДЕО) Госпоѓа (85) го имала ова на грбот: Кога докторката го извадила, ќе видите зошто оваа снимка ја прегледале 34. милиони луѓе

304

Госпоѓа која има 85. години одлучила да се ослободи од црната бемка која веќе некое време и била на горниот дел од грбот.

Погледнете зошто оваа снимка е прегледана скоро 34. милиони пати.