Почетна Забава Учесничката во „Задруга 4“ не можеше да ја издржи прељубата што ја...

Учесничката во „Задруга 4“ не можеше да ја издржи прељубата што ја доживеа, па откако и се слоши се онесвести! (ВИДЕО)

88

Утрово во реалното шоу „Задруга 4“, се одвиваше вистинска драма. Сања Станковиќ не можеше да ја поднесе љубовната болка од прељубата што ја доживеа откако го виде Анѓел Ранковиќ во кревет со Наташа Радан, па одеднаш и се слоши.
Пред тоа, Станковиќ пролеа горчливи солзи, а нејзината состојба стануваше се покритична заради преживеаниот стрес. Сандра Решиќ веднаш скокна да и помогне, додека Сања за цело време им плачеше на своите цимерки за односот на нејзиниот поранешен:

„Таа е во неговиот кревет, но нема да влезат во врска, така тој мене ми кажа“- ја тешеше Јована.

„Да даде Господ да и направи дете, па да мора да биде со неа цел живот“ – низ солзи едвај возврати Сања. Тогаш на Сања одненадеж и се слоши, падна на подот и се онесвестил, а дел од останатите цимери веднаш притрчаа да ја кренат! Откако отвори очи, Јована ја посоветува:

„Те молам, оди и измиј се додека никој не гледа, и без клетви“ – и рече Јована.

Погледнете го видеото од случката: