ТРАГЕДИЈА: Почина Тоше Илиевски, момчето за кое Македонија се сплоти за да го излечи

5572

Не успеавме да ја добиеме битката во име на Тоше.

Младото момче почина.

За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше со тешка болест и Македонија се сплоти да го излечи.

За жал, неговата битка сите ја загубивме.

ПОЧИВАЈ ВО МИР ТОШЕ!

Неговите пријатели се простуваат од него преку социјалните мрежи.