Ретка снимка (1981): Голем момент за Скопје и за сите скопјани!

0
1121

Погледнете како изгледало првото отворање на скопската железничка станица во далечната 1981 година. Навистина голем момент за Скопје и за сите скопјани! 

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here