Првпат во животот сум во болница, а оваа кашлица е страшна: Ѓорѓе Давид едвај доаѓа до здив

137

Ѓорѓе Давид вчера ја извести јавноста по пат на социјалните мрежи дека заболел од корона вирусот.

Вака…Воспаление на дробовите, страшно кашлање- се борел за воздух рокерот зборувајќи за Прва телевизија.

Температура, тука и таму…што да кажам. Дефинитивно данок на несериозноста.Го вртам филмот како и што, во секој случај тешко дека мене болестите во живот ми се случувале. Ова ми е првпат во животот да сум во болница, што значи дека некој кој е со јака конституција и добро здравје, предобро, кога некој ќе закачи вакво нешто, тогаш мислам дека сите луѓе би требало да бидат негде свесни дека навистина тоа може да се случи секому- рече Давид.

Ако во почетокот мислевме дека е претерување со полицискиот час, со вонредната состојба. Јас сум жив пример дека тоа е единствено  е исправно во овој момент. Ги поздравуваме сите пријатели кои ми дадода подршка, посебно колегите од Ѕвездите на Гранд. Ќе го преживеам и ова, ама не ми требаше. Чувајте се луѓе, останете дома – заклучи Ѓорѓе Давид од болница и под заштитна маска.