Почина градоначалникот на Охрид

108

На 48-годишна возраст утринава почина градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски.

Неофицијално причината за смртта е инфаркт. Стојаноски починал додека го транспортирале од Општата болница во Охрид до Кардиолошкиот завод.

Професорот Јован Стојаноски својот мандат како градоначалник на Охрид го започна на 20 октомври минатата година, по победата во првиот круг на локалните избори.

loading...