ОБЈАВЕНА СНИМКА ОД ПРЕТРЕСОТ НА АВТОМОБИЛОТ НА ЈАНУШЕВ: Полицијата го претресуваше автомобилот на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ

288

Синоќа полициски службеници ги проверуваа колите кои излегуваат од подземниот паркинг на ВМРО-ДПМНЕ.

Во едно од возилата се наоѓаше и Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев.