Морничаво! Се фотографирале, а девојчето упорно плачело: Се жалела на него, но мајка ѝ не ѝ верувала! Кога ја видела фотографијата занемела од страв

866

На социјалните мрежи кружи фотографија која нема на кого не му влеа страв во коски.

Моментот кој е овековечен со мобилен телефон на прв поглед изгледа сосема обично, но кога малку ќе се загледате, нема да ви биде добро.

Девојчето од страна непрестајно плачело, бидејќи не сакало да се фотографира со остатокот од екипата. Таа рекла:

„Ова мало момче ме плаши“, но мајката не ѝ верувала, а нејзините солзи ги сметала за само уште еден излив на бес.

Меѓутоа, кога подоцна малку подобро ја видела фотографијата, во пределот на колената видела нешто стравично.

Поради таа силуета веднаш се наежила и ги сфатила солзите на ќерката.