Maтора: „Имав итнимни односи со мажени пејачки и тоа во тоалет во клубовите во кои настапуваа“

148

Учесничката во „Задруга“, Јована Томиќ Матора откри дека имала интимни односи со многу мажени пејачки. Реалити ѕвездата пред да влезе во „Задруга 5“, проговори за својот бурен љубовен живот.

Јована вели дека првото сексуално искуство и било со маж, но подоцна сфатила дека повеќе и се допаѓаат жени.

Таа откри дека имала интимни односи и со познати пејачки.

„Тоа беа многу пејачки, не можам да ти откријам за кого се работи. Некои беа мажени, но се заколнав дека никогаш нема да кажам. Со некои имав односи и во тоалетот во клубовите каде настапуваа. Знаев и да се тепам со девојките. Во една прилика, на една девојка и удрив шлаканица пред нејзината мајка. Бевме заедно во кафеана, па еден пејач почна да ја „мува“, а таа тврдеше дека тој е геј. Тогаш бев многу љубоморна. Јас многу се карам, ги разбеснувам луѓето и тогаш тоа завршува со тепачка“, вели таа.

фото: пинк/рс/м.мијатовиќ