Ќерката на Брус Вилс и Деми Мур проговори за своето прво се*суално искуство

75

Румер Вилс, 30 годишната ќерка на Брус Вилс и Деми Мур проговори за своето прво сексуално искуство.

Таа открива дека првиот секс го имала кога била тинејџерка и од денешна перспкетива смета дека нејзината одлука не била исправна со оглед на тоа дека била со многу повозрасен маж.

„Не бев злоупотребувана, ниту пак силувана, но не ни реков да. Не бев возбудена поради тоа, но не кажав ниту не. Сам дозволив да се случи“, вели Румер и додава дека после тоа момчето не ја побарал.