Граѓаните на референдум ќе го имаат последниот збор

673

Граѓаните на есен на референдум ќе го имаат последниот збор за промената на името во Република Северна Македонија.

Премиерот Зоран Заев изјави денеска дека ќе има референдум на есен и побара поддршка и од граѓаните и од претседателот Иванов, како и опозицијата.