Глумицата за возрасни Тејлор Стивенс, навива за Македонија и се израдува на голот на Пандев

283

Македонската фудбалска репрезентација има фанови низ целиот свет, од кој дел и познати лица.

Една од нив е и глумицата за возрасни Тејлор Стивенс, која се сликаше со македонското знаме и се израдува кога се пласиравме на ЕП 2020, а вчера таа на твитер се израдува на голот на Горан Пандев.