Eмина Јаховиќ откри дека нејзиниот екс сопруг бил љубоморен на неа затоа што била попопуларна од него!

75

Пејачката Емина Јаховиќ пред неколку дена ја промовираше својата линија за козметика. По тој повод, таа рече дека нејзиното семејство е најголема поддршка во новиот потфат и започнување бизнис што нема многу врска со нејзината професионална кариера како пејачка. Таа работеше на овој проект неколку години.

По тој повод, таа рече дека нејзиниот поранешен сопруг и посакал сè најдобро, и дека тој е голема поддршка во овој бизнис.

Гостувајќи во емисијата на Сања Маринковиќ, таа откри и еден детал од нивниот брак.

Имено, Мустафа е познат пејач во Турција, но се чини дека Емина ги „украла“ симпатиите од публиката, како во Турција, така и низ цела Европа, што не одговарало на суетата на Мустафа.

Каде и да одевме, луѓето ми приоѓаа барајќи автограм. Се сеќавам дека еднаш бевме во Милано и тие постојано ми приоѓаа да ми побараат автограм, а тие не знаеја ниту која сум, што го вознемируваше крајно. Едно време физички многу личев на Пенелопе Круз, откри пејачката.