Еластична како гума: Марјана Станојковска ја крена ногата и на мажите им го помати умот (фото)

223

Водителството на телевизија како јавна професија, е примарно за Марјана Станојковска, но досега многупати докажала дека танцувањето исто така е нејзина голема љубов.

Тоа особњно го покажа кога учествуваше во шоуто „Танц со ѕвездите“, но и сега така што на својот Инстаграм редовно знае да сними некое видео за следбениците каде танцува.

А за да се биде во форма, требаат и постојани тренинзи кои нашата позната водителка не ги заобиколува во никој случај.

Иако е на средината од четвртата деценија од животот, Марјана не им се дава на годините кога е во пршање еластичноста.

Па така, на најновата фотографија каде е на проба во танц студиото каде е редовна, Марјана стегната во хеленки ја распосла својата става на подот.

Се рашири и една нога ја крена под прав агол, далеку подобро и од познатата Лепа Брена, или еве добра исто колку и гимнастичарка.

За приложеното очекувани беа и реакциите, особено од припадниците на посилниот пол на кои им ја разбранува фантазијата да се распленат со емотикони и коментари дека е „топ риба“.