Дали сега личи на Маж? Ова е новиот имиџ на Азис

279

Конторверзниот бугарски музичар Азис има нов имиџ.Тој ги воодушеви фановите со новата фризура и стајлинг во кој нема ни налик на стариот Азис кој ги рушеше сите табуа.

Тој пуштил брада а на градите има тетоважи кои го потсетуваат на минатото но и со пораки за иднината.

Азис подготвува нов албум со кој планира повторно да го освои Балканот како што тоа му успеа пред десетина години.