Бокс корнер со Димитар Младеновски-Најстрашните нокаути до сега (ВИДЕО)

655

Најатрактивниот дел од секоја гладијаторска борба е експлозивна нокаут завршница. Денес на дело ги имаме најстрашните 25 девастирачки удари кој пред време ставиле крај на борбата. Уживајте…

Димитар Младеновски