Аца Лукас доби на подарок Џип Q8 од 110 илјади евра, од свој драг пријател

424

Аца Лукас добил подарок Audi Q8 S лине од 5.000 кубика чија вредност е преку 110.000 евра.

Подарокот стигнал од негов долгогодишен пријател Бојовиќ Ненад од Нови САД и голем донатор на Српската православна црква и сопственик на фирма во Штутгард кој се занимава со продажба на луксузни возила…..