Не потсетува на она што е денес: Погодувате ли кој македонски музичар е на фотографијата?

497

Кога сме мали сакаме да бидеме големи, кога пак ќе пораснеме, не ретко евоцираме спомени од детството барем на оние моменти на кои се сеќаваме.

Нашите познати јавни личности досега објавија доста фотографии од тоа како изгледале како деца.

Едни потсетуваат на она како изгледаат денес, додека пак за други е малку потешко да ги препознаеме.

Меѓу нив е и ова златокосо детенце кое и ако добро го загледате, тешко би претпоставиле за кој македонски музичар станува збор.

Имено, тој во описот на фотографијата која ја постави на својот Фејсбук профил напиша: :Чив син си ти бе мали?, напиша Коки на што доби многу коментари секако дека е син на мама и тато.

За споредба погледнете ја неговата фотографија од денешно време и проценете дали личи или целосно се променил низ годините: